Inzichten in uw marketing en leads

Bekijk hieronder een aantal whitepapers die IDEFIX heeft opgesteld, of lees actuele ontwikkelingen in ons weblog.

De laatste berichten van ons weblog

 • Transparencia.png

  De uitdaging van een integere B2B content strategie

  Wanneer het op B2B data aankomt hebben wij marketeers te maken met een belangrijke uitdaging: hoe maken we effectief gebruik van data en bewaken we tegelijkertijd het recht op privacy van internetgebruikers? Integriteit. In onze ervaring zijn er twee kenmerkende geluiden onder B2B marketeers. Het geluid van de marketeer die de verantwoordelijkheid voor privacy volledig bij de internetgebruiker legt: “zelf data achterlaten is zelf verantwoordelijkheid dragen”.  En de marketeer die verantwoordelijkheid als een gezamenlijke taak opvat: “marketeer of gebruiker? Voor het digitale verkeer zijn we samen verantwoordelijk”. Wij scharen ons graag onder de laatste categorie, en zien het juist informeren als het fundament van een transparante data strategie.

  Lees meer
  Edwin HollanderDe uitdaging van een integere B2B content strategie
 • Vision.jpg

  Integratie sales en marketing uitdaging voor veel B2B bedrijven

  Af en toe voelt het alsof de B2B wereld op z’n kop staat, met al die digitale ontwikkelingen. Hoe veranderen we mee? Het is geen geheim dat veel B2B bedrijven worstelen met de transitie naar nieuwe B2B marketing en sales vormen. Een integrale aanpak, één die dynamisch meebeweegt met online ontwikkelingen en waarbij persoonlijk contact met de klant belangrijk is.

  Lees meer
  Hanne WassinkIntegratie sales en marketing uitdaging voor veel B2B bedrijven
 • 2011db6.jpg

  Tech B2B: waarom de salesfunnel begrijpen een uitdaging is

  Het proces dat een prospect doorloopt voordat hij klant wordt, we kennen het als sales funnel. In jargon ook wel bekend als “pijplijn” of “klantcyclus”. Gek genoeg praten we binnen B2B land vaak nog joviaal over dit proces, zonder de uitdagingen van B2B leadgeneratie vandaag de dag goed onder ogen te zien. Een dealtje sluiten hier en daar, een proces van A tot Z. De salesfunnel, hij wordt door velen nog gezien als een lineair proces, maar dat is al lang niet meer hoe het werkt…

  Lees meer
  Hanne WassinkTech B2B: waarom de salesfunnel begrijpen een uitdaging is
 • hr-management.jpg

  Deze tools helpen je om je B2B marketingstrategie te optimaliseren

  Afgelopen dinsdag keken we naar de meest interessante B2B marketing uitdagingen van nu: food for thought. Maar wat zijn nu eigenlijk slimme tactieken om met deze uitdagingen om te gaan? Hoe zetten we uitdagingen op het gebied van leads, data en content om in kansen? Bij Idefix bekijken we kansen zo genuanceerd mogelijk, want met name binnen de Tech branche, kun je doelgroepen niet over één kam scheren. We hebben te maken met specifieke uitdagingen en behoeften. We hebben te maken met mensen.

  Lees meer
  Hanne WassinkDeze tools helpen je om je B2B marketingstrategie te optimaliseren
 • 160538231modifiedProjectManagement-e1488883091311.jpg

  B2B Data, content & leads. Herken jij deze marketing uitdagingen?

  Het is weer zo ver, tijd om de B2B uitdagingen van nu op een rijtje te zetten. Bij Idefix verdelen we deze uitdagingen in drie categorieën: Data, Leads & Content. Dat doen we niet om deze onderwerpen als een “eilandje” te beschouwen, maar omdat ze ieder hun eigen functie hebben binnen een integrale marketing aanpak.

  Op welke uitdagingen moeten we vooral letten? We hebben de beste inzichten en tips voor je samengevat in drie verschillende whitepapers.

  Lees meer
  Hanne WassinkB2B Data, content & leads. Herken jij deze marketing uitdagingen?

Resultaat centraal

Je kent vast het volgende verhaal. Ergens in een klein stadje in Frankrijk.. nee uh Nederland is een groep mensen die weerstand bieden tegen de cultuur van uurtje factuurtje. We vinden namelijk dat het resultaat van de marketing, meer omzet uit nieuwe of bestaande klanten, centraal hoort te staan. Graag maken we hiermee een begin door kosteloos onze belangrijkste middelen te delen. Er volgt binnenkort meer!

Gratis Whitepaper 30 LeadGeneratie Tips & Trucs
Het genereren van leads – zowel in hoge kwantiteit als kwaliteit – is het meest belangrijke doel van een marketeer. Verassend genoeg is slechts één op de 10 marketeers van mening dat hun leadgeneratie campagnes effectief zijn. Onze Gratis Whitepaper “30 Beste Leadgeneratie Tips, Trucs en Ideeën” geven u een handvat geven om uw leads en omzet te verhogen, zo heeft u 30 belangrijke zaken voor leadgeneratie in een document.

Download whitepaper

Checklist Professioneel LinkedIn Profiel
Vandaag de dag vormt LinkedIn een cruciaal onderdeel in het zakelijk contact. Als je geen volledig ingevuld profiel hebt, hoor je er niet meer bij. Download nu kosteloos onze meest succesvolle checklist van de afgelopen jaren, misschien hebben wel 300 a 400 professionals dit document gebruikt.

Checklist downloaden

Weten hoe u uw B2B marketing moet optimaliseren om meer bezoekers en leads te krijgen?
Bij IDEFIX, vinden wij het belangrijk om rendement uit marketing toegankelijk maken. Dit doen we door de focus op data, content en leads in de campagnes van onze klanten. We bieden bedrijven die de volgende stap willen maken met hun B2B Marketing kosteloos een IDEFIX marketing assessment aan.

Assessment aanvragen

De nieuwe spelregels voor marketing & sales in het digitale tijdperk.
Ondanks alle veranderingen van het digitale tijdperk blijft persoonlijk contact essentieel. Het speelveld van marketing en sales managers voor B2B organisaties is in de laatste jaren erg veranderd. Werkwijzen die eerst succesvol waren, zullen langzaam hun kracht verliezen.
In deze whitepaper beschrijven we de online manieren waarop uw organisatie dat persoonlijke contact tot stand kan blijven brengen en onderhouden.

Whitepaper downloaden

De 30 Beste Leadgeneratie Tips, Trucs & Ideeën.
Het genereren van leads – zowel in hoge kwantiteit als kwaliteit – is het meest belangrijke doel van een marketeer. Verrassend genoeg is slechts één op de 10 marketeers van mening dat hun leadgeneratie campagnes effectief zijn. De “30 Beste Leadgeneratie Tips, Trucs en Ideeën” moeten u een handvat geven om zo uw leads en omzet te verhogen.

30 tips downloaden

In 7 weken uw online marketing taxeren!
Strategie scherp, online concurrentiepositie duidelijk en kansen / verbeterpunten in beeld.

De IDEFIX Impact Analyse is een nulmeting voor uw huidige online Marketing. Het past perfect bij onze overtuiging: Marketing moet meer opleveren dan dat het kost. Als u weet waar u nu staat ten opzichte van uw concurrenten, welke kansen er liggen om uw te onderscheiden en welke verhouding het aantal bezoekers op uw website is ten opzichte van het aantal leads kunt u de effectieve vervolgstappen zetten.

Impact analyse aanvragen

beheerderInzichten