De aanpak van IDEFIX

Het hoe, wat, waar van ons werk.

Waarom we bestaan

Onze visie op het vakgebied drijft ons om zeer resultaatgericht te werken, we willen namelijk
“Rendement uit marketing toegankelijk maken voor het MKB”. Dit doen we vanuit onze passie voor overtuiging in de customer journey (ook wel klantreis). We krijgen energie van het oplossen van lastige marketingvraagstukken door het analyseren van webdata en klant-interviews. Zo ondersteunen we ambitieuze professionals in hun business met innovatieve en strategische marketing oplossingen.

Hoe doen we het

Bij IDEFIX hebben we passie voor overtuiging in de customer journey (ook wel klantreis) en het analyseren van webdata & klantinterviews. De mensen waar we mee samenwerken hebben ook die passie voor hun vak. Samen met deze netwerkpartners maken we uw marketing succesvol!

Het team

 • Officemanager

  IDEFIX effectieve overtuiging

  Jannie Cazemier Officemanager

  Onze Officemanager Jannie Cazemier is verantwoordelijk voor de onderlinge afstemming van de interne projecten en de ondersteuning van Edwin Hollander. Met haar jarenlange ervaring als Management Assistent werkt ze vol passie met Basecamp, Datumprikker en Outlook.

 • Online Copywriter

  IDEFIX effectieve overtuiging

  Hanne Wassink Online Copywriter

  Onze Online Copywriter Hanne Wassink is verantwoordelijk voor de twee-wekelijkse blogs van IDEFIX en onze opdrachtgevers. Met haar ervaring schrijft ze vol passie blogs en content gericht op de verschillende fasen in het beslissingsproces (bewustwording, overweging en beslissing).

 • Junior Consultant

  IDEFIX effectieve overtuiging

  Joshua Rebel Junior Consultant

  Onze afstudeerder functioneert als Junior Consultant en is verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze strategische en tactische visie. Met zijn ervaring maakt hij in zijn onderzoek de verschillende KPI’s inzichtelijk gerelateerd aan de intensiteit van de b2b content marketing pilot.

 • Netwerkpartner

  Telpa Telecom

  Marc Hoekstra Telpa Telecom

  Telpa Telecom is onze VOIP-specialist in het netwerk. Door hun passie voor techniek zijn wij altijd bereikbaar! Ze hebben letterlijk en figuurlijk korte lijntjes en daardoor kan alles on-the-spot geregeld worden. TIP: Handig voor klanttevredenheid is inzicht in de statistieken van alle calls.

 • Netwerkpartner

  De Staat van Creatie

  Jetze Paulusma De Staat van Creatie

  De heren bij de Staat van Creatie zijn onze creatievelingen in het netwerk. Ze worden enthousiast van een flinke creatieve uitdaging. Denk aan onderscheidende concepten of huisstijlen die zorgen voor stopkracht. Niet voor niets werken ze samen met de grootste reclamebureaus in de regio.

 • Netwerkpartner

  De Grijs Administratie

  Ruben & Pieter De Grijs Administratie

  De heren bij De Grijs Administratie zijn onze boekhouders in het netwerk. Door  hun passie voor cijfers kunnen we daarop sturen! Twee heren met veel ervaring en een down-to-earth mentaliteit. Net als bij IDEFIX staat bij de heren eerlijk advies centraal in hun dienstverlening.

 • Netwerkpartner

  SalesFeed

  Frans & Wilfred SalesFeed

  Salesfeed is onze partner in het netwerk voor B2B marketingtools. Doordat ook zij rendement centraal stellen in hun innovatieve oplossingen kunnen wij anticiperen op de hedendaagse digitale uitdagingen. Ze zijn marktleider in Nederland en onderdeel van B2B internetbureau Eden Online.

 • Netwerkpartner

  Breuker Telemarketing

  Lisette Breuker Breuker Telemarketing

  Breuker Telemarketing is onze telefonische outbound specialist in het netwerk. Persoonlijk contact met klanten is cruciaal in de laatste fase van de sales-funnel. Ze zijn doelgericht, doortastend en zetten uw marketing gekwalificeerde leads om in concrete afspraken met potentiële klanten.

 • Netwerkpartner

  Poort 3 ICT

  Remko Noordhuis Poort 3 ICT

  Poort 3 ICT is onze technische IT specialist in het netwerk. Hun passie voor het programmeren van  gelikte websites, lastige formulieren en complexe databases zorgt dat wij rustig kunnen slapen! Ze hebben 21 jaar ervaring met internet, zijn geduldig bij moeilijke vragen en afspraak is afspraak.

 • Marketing strateeg

  IDEFIX effectieve overtuiging

  Edwin Hollander, MSc Marketing strateeg

  Onze marketing strateeg en eigenaar van IDEFIX zorgt ervoor dat uw marketing zo is ingericht dat potentiële klanten tijdens hun online oriëntatie voor uw bedrijf kiezen. Klanten waarderen Edwin om zijn strategisch inzicht, enthousiasme voor innovaties en resultaatgerichte aanpak.

 • Social sales coördinator

  IDEFIX effectieve overtuiging

  Conny Oldenhuis Social sales coördinator

  Onze social sales coördinator Conny Oldenhuis is verantwoordelijk voor het verkoopproces. Met haar ervaring werkt ze feilloos met verschillende parallelle pijplijnen en vol passie met een combinatie van traditionele acquisitie, social selling en inbound sales.

 • Video marketeer

  IDEFIX effectieve overtuiging

  Maarten Boot Video marketeer

  Onze video marketeer Maarten Boot zorgt ervoor dat met zijn kennis over video marketing, uw online bezoekers worden om gezet in warme leads. Klanten waarderen Maarten om zijn persoonlijke klantgerichtheid en het inzetten van innovaties binnen de video marketing.

Waar we zitten

Een omschrijving van de unieke locatie van IDEFIX en de geschiedenis van de Blokhuispoort

De Blokhuispoort

Voormalig huis van bewaring, de Blokhuispoort, vindt zijn oorsprong al in de 16e eeuw. Met ook het gerechtshof gevestigd in Leeuwarden werd de huis van bewaring een beruchte plek, waar zelfs zwaar gedetineerden achter slot en grendel werden gezet. Vanaf 2008 heeft de gevangenis haar titel als zodanig verloren, met de verhuizing naar de Marwei elders in Leeuwarden. Sindsdien is de Blokhuispoort een gebouw vol creativiteit en ondernemerschap. Culturele Hoofdstad 2018, Leeuwarden, heeft sinds 2014 ook haar intrek gedaan in de Blokhuispoort. Al met al een bijzondere, maar vooral cultuurhistorische plek.

Met aan de rechterhand de parkeerplaats voor vergunninghouders, in de 20e eeuw nog het Stadsziekenhuis, zetten we de eerste passen door de ‘Poort’. Eenmaal op het 1e plein komt de historie op je af. Aan het einde van de 2e Poort is aan de linkerkant een grote eikenhouten, rode deur, deze openen we, waarna we de trappen opgaan. Eenmaal boven, openen we de blauwe deur aan de rechterkant en komen vervolgens een lange gang binnen. Aan deze gang zijn onder andere nog de kantoren van de ‘Humaniste’, de ‘Dominee’ en de ‘Pater’ te vinden. Wanneer we linksaf slaan hebben we bij de 2e deur rechts ons kantoor van IDEFIX effectieve overtuiging, gehuisvest op het nummer 1.35. Dit was het voormalige administratiekantoor van de B-vleugel van de Blokhuispoort, volledig karakteristiek omgeven door tralies.

Bij deze heet ik u van harte welkom in het Online Marketing-kantoor van IDEFIX effectieve overtuiging.

beheerderAanpak